Aannemer renovatiewerken

Aannemer renovatiewerken

Wat zijn uw plannen?

Heeft u een huis, appartement of een villa en is uw woning toe aan een grondige opknapbeurt,renovatie of verbouwing? Wilt u uw keuken of badkamer vernieuwen of aanpassen? Denkt u eraan om uw woning te verfraaien door ze binnen of buiten van een nieuw kleurtje ofgevelafwerking te voorzien? Neemt uw gezien uitbreiding en hebt u nood aan extra woonruimte, hetzij via een aanbouw of de inrichting van uw zolder? Uw persoonlijke wensen, zijn het uitgangspunt bij het opmaken van een prijsofferte. Wij kunnen dit voor u realiseren!

Badkamer renoveren

AannemerPosted by Hristov Sun, November 06, 2016 17:53:29
In enkele weken vernieuwen wij uw badkamer.

Wij specialiseren ons in de renovatie van uw badkamer- en toilet, vanaf de vloer tot het plafond.
Wij voeren werkelijk álle werken uit in de badkamer: afbraak, loodgieterij, schrijnwerk, betegeling, elektriciteit, schilderwerk, etc.
Zijn team bestaat uit diverse medewerkers waaronder een loodgieter, vloerder, chauffagist, metser en elektricien. Samen staan ze garant voor het leveren van echte kwaliteit.

De nieuwe trends en producten worden op de voet gevolgd en er wordt enkel gewerkt met gespecialiseerde leveranciers en professionele materialen.
Na de badkamer renovatie komt de schoonmaakploeg langs om de badkamer een volledig beurt te geven zodat ze klaar is om in gebruik genomen te worden!