Aannemer renovatiewerken

Wonen 2017Aannemer

Posted by Hristov Sun, January 22, 2017 09:39:28

Gratis kaart "Wonen" Mechelen 2017!
Kom onze stand bezoeken op Wonen 2017, dé bouw- en renovatiebeurs in Nekkerhal Mechelen.
NOG GEEN TICKETS?
Ga naar https://www.elsabouw.be - vul het contactformulier in op onze site met vermelding van "Gratis kaart Bouw en Reno" en wij sturen u zo snel mogelijk de kaarten op.

GevelrenovatieAannemer

Posted by Hristov Sat, January 07, 2017 15:28:55

www.elsabouw.be
TotaalrenovatiesAannemer

Posted by Hristov Sat, December 31, 2016 10:05:43

Stap per stap totaalrenovatie woning... www.elsabouw.beBouw&Reno 2017Aannemer

Posted by Hristov Tue, November 29, 2016 13:32:55

Kom onze stand 2127 bezoeken op @Bouw&reno, dé bouw- en renovatiebeurs in @AntwerpExpo #bouwreno17

NOG GEEN TICKETS? GEEF ONS DAN GERUST EEN SEINTJE!
www.elsabouw.be

Badkamer renoverenAannemer

Posted by Hristov Sun, November 06, 2016 17:53:29

In enkele weken vernieuwen wij uw badkamer.

Wij specialiseren ons in de renovatie van uw badkamer- en toilet, vanaf de vloer tot het plafond.
Wij voeren werkelijk álle werken uit in de badkamer: afbraak, loodgieterij, schrijnwerk, betegeling, elektriciteit, schilderwerk, etc.
Zijn team bestaat uit diverse medewerkers waaronder een loodgieter, vloerder, chauffagist, metser en elektricien. Samen staan ze garant voor het leveren van echte kwaliteit.

De nieuwe trends en producten worden op de voet gevolgd en er wordt enkel gewerkt met gespecialiseerde leveranciers en professionele materialen.
Na de badkamer renovatie komt de schoonmaakploeg langs om de badkamer een volledig beurt te geven zodat ze klaar is om in gebruik genomen te worden!Gyproc en bepleisteringAannemer

Posted by Hristov Sun, November 06, 2016 17:47:54

Gyprocwerken en bepleistering

Voor elke toepassing, elke plaats, elke stijl biedt bouwbedrijf Elsa Bouw systemen op basis van uw behoefte. Vanaf de afbraak van een oude constructie, over de plaatsing van een metalen of houten draagconstructie, tot het plaatsen van platen en bijwerken met filler en finish. Voor plaatsing van valse plafonds, voorzetwanden, scheidingswanden, afwerken van zolderruimtes enz… Volgens uw wensen en met respect voor brandwerendheid, geluid- en thermische isolatie, én het design.TegelsAannemer

Posted by Hristov Sun, November 06, 2016 17:45:13

Vloeren en tegels

Vloeren of tegels plaatsen? Een mozaïek motief uitwerken (eventueel op basis van uw eigen ontwerp)? Dan mag U rekenen op onze uiterste motivatie en ervaring. Wij laten u kiezen tussen verschillende tegelformaten (van klein tot heel groot) en materialen (zoals natuursteen en keramiek). Overleg vormt de basis van de samenwerking: uw smaak en voorkeur komen op de eerste plaats! Uw oprit of terras (her)aanleggen? Kleine renovaties uitvoeren? U weet waar u moet zijn.Gevelbekleding en isolatieAannemer

Posted by Hristov Sun, November 06, 2016 17:42:31

Gevelbekleding

Een goede gevelbekleding is belangrijk voor het beschermen van het skelet van de woning en als isolatie. Oude huizen kunnen met een gevelbekleding zeker een deel van het opstijgend vocht bestrijden. Een goede gevelisolatie is van groot belang. Het zorgt voor betere prestaties van het gebouw: Gevelisolatie vermindert het verlies van warmte vanuit de woning naar buiten. Daardoor slaat de verwarming minder vaak aan en daalt het verbruik.